Historiken

2006 grundade jag en annan väletablerad laserklinik i Malmö. Den såldes sedan vidare till personalen och jag hade under en efterföljande period en roll som mentor. På den tiden inledde jag med tatueringsborttagning och det utvecklades ganska omgående med bland annat hårborttagning, hudföryngring, laserpeeling, behandling mot vårtor och akne.

Jag arbetade även med terapeutisk laser, så kallad LLLT (low level laser therapy) för behandling av leder och smärtproblematik.

Vem är Kim?

Jag är 48 år gammal och startade 2019 Mello Lasermottagning, som en avknoppning av min första laserklinik. Ambitionen är inte helt olik den första verksamheten då jag inte vill att mottagningen ska växa sig för stor.

Det är endast jag själv som utför behandlingarna och det läggs stor vikt vid personligt bemötande och att ligga i framkant av den tekniska utvecklingen. Jag är medlem i SLMS, Svenska lasermedicinska sällskapet. Organisationen grundades 1989 och är Nordens äldsta inom lasermedicin.

Lokalen är helt nyrenoverad och ligger centralt men samtidigt diskret vilket tilltalar en stor kundgrupp som inte önskar ”skylta” med att de går på laserbehandlingar.

Diskretion och personligt bemötande är uppskattat av många kunder. Vid tidsbokning får du en portkod, går ned en halv trappa och möts av mig.

Välkommen!

Kim de Mello Ericson

SLMS logo, mellolaser.se