Laserbehandlingar i Malmö

Mellolaser i Malmö är en renodlad laserklinik. Våra laserbehandlingar utförs av Kim de Mello Ericson som har många års erfarenhet av att arbeta med lasermaskiner. Han utgår alltid ifrån vem han har framför sig, vilket behov som finns och hur vi ska kunna möta varje kunds önskemål utan att ge en felaktig målbild. Kim kan verkligen laser och följer alltid den senaste utvecklingen inom forskningen för att vara säker på att han erbjuder sina kunder de bästa möjliga metoderna. Eftersom hans intresse är stort gällande laserbehandlingar så blir det naturligt för honom att kontinuerligt leta efter nya metoder och nya lasermaskiner för att kunna bredda sina erbjudanden och kunna hjälpa ännu fler, inom olika problemområden. 

Laserbehandlingar för hela kroppen

Att använda sig av laserljus för att förbättra hudens kvalitet har sen länge varit känt men precis som med mycket annat så går tekniken framåt och vi ser idag långt många fler möjligheter än vi gjorde bara för ett decennium sen. Vi utför laserbehandlingar för nästan hela kroppen och för spritt skilda önskemål och anledningar. 

Populära laserbehandlingar

Våra populäraste behandlingar är idag borttagning av tatueringar och förfrågningarna ökar hela tiden. Hårborttagning, laserpeeling och hudföryngring av huden främst i ansiktet men också dekolletaget är också områden som utvecklats och laserbehandlingar ger bättre resultat än någonsin. Vi ser också att frågorna ökar gällande att laserbehandla milier och även hur man kan bli av med snarkningar med hjälp av laser, som är en relativt ny behandling hos oss. Även att ta bort envisa vårtor med laser är en behandling som ökar i popularitet.

Hos Mello erbjuder vi följande lasertyper

Hårborttagning:

  • Diode 808 nm. Den generellt sett bästa våglängden för alla typer av hårborttagning.
  • Alexandrite 755 nm. Speciellt effektiv på blonda och finare/tunnare hår vid hårborttagning.
  • Neodym YAG 1064 nm (långpulsad). Speciellt effektiv på mörkare och solbränd hud vid hårborttagning.

Tatueringsborttagning:

  • Picosekund 1064 nm. För bland annat tatueringsborttagning av mörka färger och hudpigmentering.
  • Picosekund 650 nm & 585 nm. För tatueringsborttagning av blått, grönt och neon samt andra mer komplicerade färger. Här provar man sig fram till bästa resultat i kombination med 650 nm och 585 nm.
  • Picosekund 532 nm. För tatueringsborttagning av röda/rödaktiga färger samt viss hudpigmentering.

Laserpeeling:

  • Fraktionerad KTP 532 nm. För bland annat laserpeeling, hudföryngring och behandling av acneärr.
  • Fraktionerad CO2-laser används i den hårdare formen av laserpeeling.

Vårtor:

  • CO2 – laser (Koldioxid) 10.600 nm. För bl.a.borttagning av vårtor och ofarliga födelsemärken, fibrom och hudflikar.