Ta bort gröna tatueringar

Grönt tatueringsbläck har historiskt varit en färg som i de flesta fall är komplicerat att avlägsna med laser. Även om det är ovanligt med enfärgade gröna tatueringar så är det desto vanligare att tatueringar har detaljer i grönt. Det är inte ovanligt att sådana tatueringar har försvunnit helt och hållet utom just de gröna detaljerna.

I äldre tatueringar förekommer ofta grönt som en beståndsdel i övrigt svart bläck. Med tiden åldras de och tenderar mer åt grönt. Grönt förekommer ibland även som en beståndsdel i bläcket vid kosmetiska ögonbrynstatueringar.

Ny laser som är framtagen för gröna färger

Att ta bort en grön tatuering kräver vanligtvis flera behandlingar. Den goda nyheten är att framstegen inom lasertekniken har gjort borttagningen mycket mindre smärtsam och mer framgångsrik än tidigare. Så om du har en grön tatuering som du vill ta bort, tala med oss på Mello Laser om det bästa tillvägagångssättet.

Vi har tagit ytterligare ett steg framåt i utvecklingen genom införskaffande av ytterligare en lasertyp. Pico-sekund med en våglängd på 755 nanometer är speciellt utvecklad för att behandla och avlägsna gröna färger i tatueringar.

Ny teknik med nya möjligheter.