Hårborttagning på svåråtkomliga kroppsdelar

Med en helt ny diodelaser kan Mello Laser nu erbjuda utökade behandlingsområden. Tidigare har begränsningen varit att vissa platser helt enkelt inte gått att komma åt för effektiv behandling med precision. Diodelaser är en av de tre främsta lasertyperna för dokumenterat bästa resultat vid hårborttagning. Genom att nu dessutom kunna erbjuda behandling med ”facial-tip” där energin fördelas ner till storleken av en penna innebär utökade möjligheter.

Hårborttagning i till exempel öron, näsa och intima delar kan nu utföras både med högre precision och mycket skonsammare än tidigare.

Kan man ta bort könshår med laser?

Ja, laser är en populär metod för att ta bort pubishår. Metoden är effektiv, snabb och prisvärd.

När försvinner håret efter en behandling med laser?

Efter behandling brukar håret falla ut inom en vecka eller två. Det kan dock ta längre tid för vissa personer. Allt beror på din hårtyp och hur mottagligt det är för behandlingen. Om du till exempel har mycket tjockt eller envis hår kan det ta längre tid innan håret faller ut.

Hur länge håller hårborttagning med laser?

Resultaten av behandlingen är inte permanenta, men de kan hålla i flera månader eller till och med år. Hur länge resultaten håller beror på ett antal faktorer, bland annat din hudtyp, hårets färg, det behandlade området och hur många behandlingar som du har haft. Typiskt sett behöver man 1-3 behandlingar i intervaller för att minska ner sin hårväxt, d.v.s. att håren växer tillbaka tunnare och färre vilket många nöjer sig med. För att helt bli av med hårväxt över lång tid är ett genomsnitt 6-8 behandlingar på kroppen men något fler i ansiktet. Därefter kan vissa behöva någon enstaka underhållsbehandling.