Resultat efter borttagning av tatuering med laser

Du har tagit steget och bestämt dig för att ta bort din tatuering. Det kan vara för att skapa utrymme för något nytt eller helt enkelt för att återgå till en återgå till en hud fri från tatueringar Oavsett orsaken är du sannolikt nyfiken på resultatet – hur kommer din hud att se ut när tatueringen är borta? Fortsätt läsa för att ta del av en av Mellolasers kunders erfarenhet av tatueringsborttagning.

Resultat efter tatueringsborttagning – Kundberättelse

Överväger du att ta bort din tatuering? Läs denna recension från en nöjd kund som har genomgått laserbehandlingar för att ta bort sina ansiktstatueringar hos Mellolaser.

Jag kom till Mellolaser för jag under lång tid velat ta bort mina ansiktstatueringar och få tillbaka mitt ansikte.

Anledningen att jag ville påbörja den här resan var att jag som sagt ville få tillbaka mitt ansikte. Upplevde att det såg kladdigt och ovårdat ut med så mycket olika tatueringar i ansiktet. Samt att folk alltid antog att jag var kriminell.

Jag visste tidigare lite om laser behandlingarna. Men var väldigt orolig för fula märken som man har sett folk på internet få efter laser.

Men fick ett väldigt fint bemötande av Kim som gjort mina behandlingar. Han förklarade att det skulle behövas ett gäng behandlingar för att bli av med tatueringarna.
Allting sköttes väldigt proffsigt och kändes tryggt.

Jag trodde som många andra att man skulle få stora resultat med en gång även om Kim sa att det skulle behövas några behandlingar. Men fick lära mig att det var en process. Idag är jag väldigt glad att jag inte gav upp. Många av mina tatueringar är nu borta. Jag känner att jag fått tillbaka mitt ansikte. Det är jag otroligt tacksam för.

Kan rekommendera alla som är intresserade att lita på processen och ta resan. Det är det värt i längden.

Efter att ha genomgått flera behandlingar, är kunden mycket nöjd med resultatet och känner att de har återfått sitt ansikte.

Funderar du också på tatueringborttagning med laser? Då kan du kontakta oss här för professionell vägledning.